Vaš psihoterapeut

Sanja Mihajlović, Ćuprija

Mobilni: 069-113-89-12

E-mail: psihoterapeut035@gmail.com

Psihoterapeut Sanja Mihajlović, Ćuprija

Više o psihoterapeutu

Psihoterapeut Sanja Mihajlović je rođena 1972. godine u Paraćinu. Diplomirala je na katedri za pedagogiju na Filozofskom fakultetu u Prištini. A potom je nastavila edukaciju za psihoterapeuta u okviru Balkanske asocijacije za TAUS, stekla zvanje praktičar transakcione analize, i status psihoterapeuta pod supervizijom. Sa klijentima radi on-line ili uživo u Ćupriji.

Sertifikovani je EMDR Terapeut. Nakon više stručnih usavršavanja Poseduje sertifikacije iz CFT , Autogenog treninga, Treninga progresivne mišićne relaksacije kao i emocionalne pismenosti. Prisustvovala je na mnogim workshopovima i radionicama za usavršavanje (Erskin, rad sa shizotipnim klijentima) Dalju edukaciju i sertifikaciju nastavlja u Psihopolisu.

Član je Asocijacije EMDR Srbije i Evrope, Psihopolis TA centar, Saveza društva psihoterapeuta Srbije, TAUS Balkanske asocijacije za TA, Evropskog udruženja za transakcionu analizu (EATA) , kao i Udruženja za psihoterapiju i Koučing Srbije.

Autor je i koautor više publikovanih naučnih radova. Održala je veči broj stručnih tribina, kao i radionica i obuke iz Emocionalne pismenosti i Asertivne komunikacije. Volontira od početka rada kao i rad u Kol centru za psihoterapijsku pomoć u Savezu za psihoterapeute Srbije.

U Udruženju „Sindrom Hroničnog umora“ u Ćupriji vodi terapijsku grupu. Ima višegodišnje iskustvo u individualnom, grupnom i savetodavnom radu, kao i iskustvo u vođenju psiholoških radionica i edukacija.

Njene sertifikate možete pogledati na sledećem linku

Licencirani trener emocionalne pismenosti i asertivne komunikacije (TA Centar)